Metalemballage

​Metaldåser engros med låg til alle formål

Er du på udgik efter en leverandør af metaldåser engros? Hos Folmar ApS leverer vi alle former for metaldåser med låg til alle formål. De kan være små og store dåser. Vi tilbyder alt fra produktudvikling til levering hos kunder i hele landet.

Skab en bedre branding med unikke metaldåser

​Vi har specialiseret os i fremstilling af alle former for metalemballage, metalæsker og metaldåser til opbevaring. Det kan for eksempel være metaldåser til te, slik og chokolade eller noget helt fjerde.

​Den stigende konkurrence stiller højere krav til branding og markedsføring end tidligere, men vi hjælper gerne med at styrke dit brand, din identitet og din position på markedet. Det kan blandt andet ske ved at skabe en optimal oplevelse af dit produkt ved at bruge metalemballage i høj kvalitet.

​Vi har over 15 års erfaring med fremstilling af metalemballage i høj kvalitet og med god holdbarhed. Vi tilbyder alt fra produktudvikling og sourcing til kvalitetskontrol og logistik, og emballageprodukterne bliver fremstillet, så de passer præcis til dine ønsker og behov.

​Vi lægger altid stor vægt på det ærlige og fortrolige samarbejde med vores kunder, og her er vores styrke vores personlige engagement. Derfor har vi mange kunder såsom ISS Facilities Services, Xocolatl og Boncoca.

Se vores produkter

Alle vores produkter har en høj kvalitet og en god holdbarhed.

Få et tilbud på kvalitetsemballage af metal

Kontakt os for at få mere at vide om vores metaldåser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede metalemballage. Vi giver også gerne råd og vejledning.

​Du kan kontakte os på telefon 60 93 40 30 eller på e-mail: jh@folmar.dk. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen herunder.