Gaveæsker og sæsonvarer​

Gaveæsker engros fremstilles efter individuelle behov​

Skal du bruge gaveæsker engros til din virksomhed? Hos Folmar ApS har vi stor ekspertise i produktudvikling, fremstilling og salg af emballage såsom gaveæsker engros.

​Vi har kunder i hele landet, og vi tilbyder naturligvis individuelle og unikke løsninger.

Styrk dit brand med helt unikke gaveæsker engros

​Vi fremstiller gaveæsker med låg og anden indpakning, og vi er gerne med hele vejen fra produktudvikling og sourcing til kvalitetskontrol og logistik. Dermed kan vi tilbyde unikke emballageprodukter. Vores gaveæsker engros bliver med andre ord tilpasset dine ønsker og behov.

​Da der er voksende konkurrence, stilles der høje krav til branding og markedsføring. Vi kan hjælpe dig med at styrke dit brand, din identitet og din position på markedet. Det sker ved at skabe den optimale oplevelse af dit produkt, når slutkunden modtager det og skal åbne gaveæsken. Samtidig har vores produkter en høj kvalitet og en god holdbarhed.

​Vi lægger stor vægt på det ærlige og fortrolige samarbejde med kunderne. Her er vores styrke vores personlige engagement. Dertil kommer mere end 15 års erfaring med gaveæsker engros. Derfor har vi kunder såsom Aalborg Chokoladen, Tromborg og Peter Larsen Kaffe samt mange andre producenter og bureauer.

Se vores produkter

Alle vores produkter har en høj kvalitet og en god holdbarhed.

​Få et uforpligtende tilbud på en unik indpakning

​Kontakt os for at få mere information om gaveæsker engros. Vi tager gerne en snak om de mange muligheder, som vi kan tilbyde. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på indpakningen og emballagen.

​Du kan ringe til os på telefon 60 93 40 30 for at høre mere. Eller du kan skrive til os på e-mail til jh@folmar.dk eller udfylde formularen herunder.