Æsker til chokolade

​Æsker til chokolade – produktudvikling og fremstilling

Leder du efter en leverandør af æsker til chokolade? Hos Folmar ApS har vi specialiseret os i forskellige former for emballager såsom æsker til chokolade.

​Vi tilbyder alt fra produktudvikling og sourcing til kvalitetskontrol og logistik for vores kunder i hele landet.

Unik og specialfremstillet æsker til chokolade

Vi bestræber os på at udvikle unikke produkter, der bliver tilpasset den enkelte kundes behov. Vores æsker til chokolade kan naturligvis leveres med logo. Det kan være chokoladeæsker eller anden chokolade-emballage.

​Der er stigende krav til branding og markedsføring. Men vi ved, hvordan du kan styrke dit brand, din identitet og din position på markedet. Vi hjælper med at skabe den optimale oplevelse af det enkelte produkt. Derfor har vi også kunder som f.eks. Xocolatl, Aalborg Chokoladen og Woodshade Organics samt mange andre.

​Vi lægger altid stor vægt på at have et ærligt og fortroligt samarbejde med kunderne. Vores styrke er vores personlige engagement og dertil kommer mere end 15 års erfaring med æsker til chokolade og andre emballager.

Se vores produkter

Alle vores produkter har en høj kvalitet og en god holdbarhed.

Få et uforpligtende tilbud på en emballageløsning

​Kontakt os gerne for at høre mere om emballage-æsker til chokolade eller hvis du vil vide, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på æsker til chokolade.

Du kan ringe til os på telefon 60 93 40 30 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail jh@folmar.dk. Du kan også bruge formularen herunder.